Деми е на 27, а Остин – на 25 години. Никой не

...
Деми е на 27, а Остин – на 25 години. Никой не
Коментари Харесай

Кое е новото гадже на Деми Ловато?

Деми е на 27, а Остин – на 25 години. Никой не знаеше, че се срещат допреди няколко дни, когато и двамата пуснаха фотоси в Инстаграм профилите си. Деми избра за поста си надписа: Му., а Остин – My love . Очевидно е, че двамата не се срещат от през вчерашния ден, макар че днес за обич се възприема всяка случка, траяла повече от ден-два. Снимките са много интимни, а сякаш най-голямото внимание притегля Остин с розовата си коса и безпределно многото си татуировки. Кой в действителност е той? 

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от LA (@austingwilson) на Окт 25, 2019 в 3:18 PDT

 

 

Остин живее в Лос Анджелис и е модел. Снимал се е в акции на Civil Regime, For These Who Sin и MSTKN. Не е ясно по какъв начин са се срещнали с Деми, само че се допуска, че се движат в еднакъв другарски кръг, тъй като и двамата са били близки с модела Томи Тръсъл, който умря от свръхдоза на 31-годишна възраст през октомври. 

    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от Demi Lovato (@ddlovato) на Ное 12, 2019 в 10:56 PST

Остин е много фамилно надъхан вид. В обществените мрежи постоянно разгласява фотоси с роднините си. Баща му Джордж Уилсън е професионален скейтбордист, част от известните Z-Boys, който основава и лична фешън линия с името Rivi Goods, която е обвързвана с произвеждане на деним. Остин го обожава толкоз, колкото и майка си, за която написа в Инстаграм профила си, че обича повече от всичко на света. 

След шерването на поста си с Деми, почитателите на Остин се утроиха, като доближиха 114 000 единствено за няколко часа, а постовете му са обект на нечуван интерес до момента. 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от LA (@austingwilson) на Юни 17, 2018 в 9:38 PDT

 

 
А в последно време Деми е в действителност смела! 
 

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР